expositiejaar 2018

2018 wordt een druk expositiejaar.

van 23 maart t/m 30 september exposeer ik tijdens KIV outside, georganiseerd door galerie Marx en Marx en galerie Giardino, in de tuinen van Chateau St. Gerlach, Houthem St. Gerlach, gemeente Valkenburg.

Ik neem deel aan de zomerexpositie 2018 in galerie/beeldentuin Beelden in Gees. De opening vindt plaats op zaterdag 21 april. Het adres van Beelden in Gees is Schaapsveensweg 16, 7863 TE Gees.
Bezoekt u ook eens de website!

Ik exposeer vanaf april t/m september in de tuinen van Paviljoen De Notelaer te Bornem, België. Te vinden aan de Notelaersdreef 2.

In oktober ben ik een van de deelnemers aan het evenement “Weidse Weelden” te Heijthuijzen, georganiseerd door beeldend kunstenaar Tanja Webbers. Nader bericht hierover volgt!

2017 (bijna) voorbij; op naar 2018

In 2017 exposeerde ik o.a in Galerie/Beeldentuin De Stegge te Winterswijk, zoals al bijna 15 voorgaande jaren. Jammer genoeg is deze geweldige locatie opgehouden te bestaan; Els en Jan Stevens hebben gesloten hun beeldentuin te sluiten.

Ook nam ik deel aan de expositie in de kasteeltuin van Kasteel Groot Buggenum te Grathem.

In België in Kasteel Hof d’Intere te Wechelderzande.

In de ECI te Roermond bij de manifestatie “Glas, wat anders?!”

En last but not least in de kasteeltuinen van Chateau Sint Gerlach, Valkenburg, via galerie Marx en Marx.

In 2018
is de overeenkomst met galerie Marx en Marx geprolongeerd; u kunt mijn werk nog steeds in de tuinen van Chateau Sint Gerlach vinden.

Verder zal ik exposeren in Galerie/Beeldentuin “Beelden in Gees” van april t/m september.