Info

Petra Verhees is op maandag 9 april 2007 begonnen aan een voettocht van Helden-Panningen naar Santiago de Compostela in Spanje. Op deze pagina kunt u haar tocht volgen.


Dagboek

Petra schrijft haar ervaringen in een dagboek op papier en stuurt het per post aan het thuisfront, zodat deze website kan worden bijgehouden met de meest recente verhalen. Haar nieuwste bericht op deze site is doorgaans twee weken oud. U kunt reageren op de berichten. Petra kan uw reacties dan lezen als ze thuiskomt.

“Tijdens mijn vorige tocht in 2002 kon ik verontwaardigd reageren  als mensen me onderweg vroegen: Is ’t de eerste keer? Natúúrlijk is het de eerste keer! Zoiets doe je maar één keer in je leven! Inmiddels denk ik er dus anders over en tref ik voor de tweede keer alle voorbereidingen. Van het gáán naar Santiago namelijk gaat het virus niet weg, integendeel, het heeft zich vastgeklonken aan… ja aan wat eigenlijk. Mijn geest? Mijn ziel? In ieder geval heb ik nu het streven om ééns in de 5 jaar op pad te gaan, zolang de voorraad strekt, d.w.z. de portemonnee, het lijf en de gezinsomstandigheden het toelaten.”